Liverpool International Football Academy

Liverpool International Football Academy

PDFSkriv utE-post
Liverpool International Football Academy til Hammerfest
 
Vi har gleden av å ønske alle fotballglade barn i alderen 6-14(15) år velkommen til den unike muligheten til å delta på Liverpool International Football Academy.
 
Det er Liverpool Fotballklubb som står ansvarlig for det sportslige innholdet og gjennomføringen av fotballskolen. Skolen arrangeres i samarbeid med Indrefjord Idrettslag.
 
Alle instruktører er profesjonelle trenere ansatt ved akademiet til Liverpool Fotballklubb. Disse har trening og instruksjon av unge fotballspillere som yrke, og de reiser rundt i hele verden for å undervise for LFC International Academy (Liverpool Fotballskole).
 
Deltagerne er jenter og gutter i alderen 6-14 år. Dersom 15-åringer ønsker å delta kan de selvsagt det, men da meldes de sammen med 14-åringene. Egen keeperklasse ved tilstrekkelig antall påmeldte!
 
Trenerene er engelske, så undervisningen vil foregå på fotballspråket. Trenerene reiser rundt i hele verden for å lære bort fotball til barn – så dette er de gode på! I tillegg har vi norske, lokale trenere med på alle klasser som er med for å oversette og hjelper til der det trengs.
 
Liverpool International Football Academy
THE LIVERPOOL WAY AWARD
En heldig deltager i Hammerfest vil bli trukket ut til å delta på LFC International Academy´s fotballskole i selveste Liverpool *. Deltageren vil bli valgt på grunnlag av sin holdning som fotballspiller både på og utenfor fotballbanen, og på skolen må de vise sine ferdigheter og egenskaper som kreves for å spille “The Liverpool Way”.
 
Dette er en eksklusiv mulighet for vinnerne å kunne delta på en fotballskole i Liverpool, og dette vil bringe de stadig nærmere til klubben.
* fly og hotell er ikke inkludert
 
Dersom du har spørsmål, ta kontakt med International Academy Scandinavia på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , eller med Indrefjord IL på facebook.
 

© 2018 - Indrefjord Idrettslag
   
| fredag, 21. september 2018 || Tilrettelagt av: Rune Sandvik |